De Camping

5-sterren

Camping de Pallegarste is een moderne familiecamping  gelegen in het Vechtdal en kenmerkt zich door de relaxte sfeer en gezelligheid. Daarnaast heeft de camping de laatste jaren een ware metamorfose doorgemaakt, welke door de ANWB onlangs is gewaardeerd met vijf sterren!

Winkel

Camping de Pallegarste beschikt over een winkel die voorziet in alle basisbehoeften. Om de dag goed te beginnen, worden diverse broodjes warm voor u gebakken. Er is zelfs een heuse pizzacorner waar de pizza's 's middags voor u gemaakt worden.

Horeca

De onlangs geheel vernieuwde horeca biedt voor elk wat wils. In het Grand Café worden lunch en diner geserveerd. Maar ook voor een luxe koffie of een gezellig borreluurtje ben u van harte welkom. De aangrenzende snackbar biedt daarnaast een ruime keuze aan snacks, drinken en heerlijke (soft) ijsjes. Vanaf het ruime buitenterras heeft u een uitstekend zicht op het zwembad.

Zwemmen

Vanaf de meivakantie t/m augustus is het heerlijke buitenzwembad geopend. De drie zwembaden bieden voor alle leeftijden zwemplezier. Zo kun je baantjes trekken in het diepe bad (1,40m) en ravotten in het achtkantige bad (0,80m). In de grote waterspeeltuin (0,30m) staat een enorm waterspeeltoestel met vier verschillende glijbanen. Bij de zwemvijver is een groot speelstrand aangelegd met speeltoestellen, ook hier kan heerlijk met (en bij) het water gespeeld worden.

Sport en Spel

De camping voorziet in allerlei sport- en spelbehoeften. Er zijn diverse speeltuinen, een grote air-trampoline, een voetbalveld, beachvolleybalveld, multifunctionele play-ground, tafeltennistafel en jeu-de-boules-baan. Bij slecht weer biedt de grote indoorspeeltuin uitkomst. Het aninimatieteam zorgt er dagelijks voor dat de kinderen zich prima vermaken. Rondom de recreatievijver is voor de kinderen een uitdagend avonturenpad aangelegd.

Visvijver

Voor de fervente visliefhebber biedt de visvijver voldoende uitdaging. De visvijver bevat witvis en karpers (tot 100 cm). Er kan zonder visakte gevist worden.

Kinderboerderij

Vlak naast de grote speeltuin wonen een aantal dieren in de kinderboerderij. De schappen, geiten, kippen en hanen zien er naar uit om geknuffeld te worden. De zangvogels in de volière zorgen hierbij voor de vrolijke deuntjes.